Rolly

Rolly huren: ladingdrager en display 

Rolly's zijn onmisbaar voor een efficiënt en arbeidsvriendelijk logistieke proces. Met rollies kun je zware ladingen of grotere aantallen bakken en boxen makkelijk verplaatsen. In ons assortiment vind je stevige rollies in verschillende uitvoeringen geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Je kunt bij HB metalen en kunststof rollies huren, zowel met gesloten als met opengewerkte bodem. Onze rollies zijn voorzien van bok- en/of zwenkwielen. 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Geluidsarme oplossingen

Het is mogelijk om gebruik te maken van rollies die PIEK-gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat wielen minimaal geluid produceren bij het laden en lossen. Daardoor is deze ladingdrager ook bijzonder geschikt voor nachtelijke winkelbevoorrading of voor gebruik in de vroege ochtend of in dichtbevolkte woonwijken. De rolly is vervaardigd uit recyclebare materialen, is eenvoudig te reinigen en absorbeert geen vocht. Daardoor is hij bijzonder geschikt voor verpakte voedingswaren en beschermt producten tegen beschadiging en vervuiling.

Via HB zijn verkrijgbaar de nieuwe geluidsarme "Low-Noise" rollies (60x80cm) en dollies (60x40cm) van Hartwall. Bijzonder is de combinatie van kunststof (licht gewicht) en sterkte (stalen frame). Door toepassing van gelagerde wielen zijn de rollies geluidsarm. De nieuwe rollies zijn ook lichter en daarmee gemakkelijker in gebruik. HB biedt deze rollende ladingdragers aan tegen de laagste kosten, via flexibele of indien gewenst vaste huur. De oplossing voor de dure oude welbekende metalen varianten. 

Gemakkelijk en sterk

De rolly voor algemeen gebruik die veilig ingezet kan worden voor de meeste toepassingen in de Europese distributie- en transportketen. De ladingdrager is heel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien verloopt cross‐docking gemakkelijker en gaat het aanvullen van de schappen (stellingen) sneller dankzij het “one touch replenishment” principe waardoor je kosten kunt besparen.

Dankzij het duurzame en sterke ontwerp voorkom je beschadiging van producten. De rolly is compatibel met de huidige displays en gemakkelijk te combineren met 60x80cm drankentrays, 60x80cm voedselkratten en 120x80cm slavepallets.

Neem contact met ons op

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing