Rolcontainer

De rolcontainer is een ideale ladingdrager voor opslag en transport.

De rolcontainer is een veel gebruikt middel voor het transport en de opslag van producten. Bij HB kun je rolcontainers huren, maar ook repareren wij de rolcontainers wanneer er beschadigingen zijn opgetreden in het logistieke proces.

Een rolcontainer is een verrijdbare kooi waarin men eenvoudig goederen kan opslaan en vervoeren. De zijpanelen van de kooi kunnen meestal eenvoudig worden opengeklapt of verwijderd, zodat men de goederen er gemakkelijk in kan doen of eruit kan halen. Rolcontainers worden veelal gebruikt voor bevoorrading en opslag in de detailhandel. De vorm en mobiliteit van deze containers zijn gunstige factoren bij het gebruik ervan in een opslag- of koelruimte en plaatsing in een vrachtwagen.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Distributie rolcontainers

Een aantal grote retailers in de levensmiddelenbranche hebben een specifieke, eigen rolcontainer in gebruik. Deze worden dagelijks ingezet voor vervoer van het distributiecentrum naar de filialen en andersom. Daarnaast wordt ook de retailer door producenten beleverd via rolcontainers. Door de goederen al bij de producent per filiaal te sorteren, wordt de handling op een distributiecentrum tot een minimum beperkt. 

Reparatie 

Wij repareren ook rolcontainers. Met name kapotte wielen en vuil op het ijzer of op het touw zijn al jarenlang een probleem voor de containers. Wij voeren voor een aantal klanten reparaties uit aan verschillende typen rolcontainers en zorgen dat ze weer bruikbaar zijn. Wanneer het gewenst is, kunnen we ook op locatie langskomen. 

Wil je rolcontainers huren of laten repareren door HB? Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

Neem contact op

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing