Dolly

De Dolly: ladingdrager en display. 

Dolly's zijn onmisbaar in een efficiënt en arbeidsvriendelijk logistiek proces. Met deze rollende ladingdragers kun je zware ladingen of grotere aantallen bakken en boxen makkelijk verplaatsen. In ons assortiment vind je stevige ladingdragers in verschillende uitvoeringen geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Wij hebben zowel metalen als kunststof en low-noise ladingdragers in het assortiment. Ook bieden wij de keuze tussen een gesloten en opengewerkte bodem. Onze dolly's zijn voorzien van bok- en/of zwenkwielen. 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Productinformatie

De algemeen gebruiksvriendelijke dolly wordt veilig ingezet voor de meeste toepassingen in de Europese distributie- en transportketen. De ladingdrager is heel eenvoudig te verplaatsen. Bovendien verloopt cross‐docking gemakkelijker en gaat het aanvullen van de schappen sneller dankzij het “one touch replenishment” principe waardoor je kosten kunt besparen. 

Duurzaam en sterk ontwerp 

Dankzij het duurzame en sterke ontwerp voorkom je beschadiging van producten. De ladingdrager is compatibel met de huidige displays en gemakkelijk te combineren met:

  • 60x40cm drankentrays
  • 60x40cm voedselkratten
  • 120x80cm slavepallets

De ladingdrager is vervaardigd uit recyclebare materialen, is eenvoudig te reinigen en absorbeert geen vocht. Daardoor is hij bijzonder geschikt voor verpakte voedingswaren en beschermt jouw producten tegen beschadiging en vervuiling.

Geluidsarme dolly's 

HB biedt ook ladingsdragers met PIEK-certificatie. Dit betekent dat de wielen heel weinig geluid produceren bij het laden en lossen. Daardoor is deze dolly bijzonder geschikt voor nachtelijke winkelbevoorrading of voor gebruik in de vroege ochtend in dichtbevolkte woonwijken. Ins ons assortiment hebben wij de nieuwe geluidsarme "Low-Noise" rollies (60x80cm) en dollies (60x40cm) van Hartwall. Bijzonder is de combinatie van kunststof (licht gewicht) en sterkte (stalen frame). Door toepassing van gelagerde wielen zijn de ladingdragers geluidsarm. Dé oplossing voor de dure en oude metalen varianten. 

HB biedt deze rollende ladingdragers aan tegen de laagste kosten, via flexibele of vaste huur. Meer weten? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 

Neem contact op

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service