Broban dolly

De Broban dolly: onmisbaar in banketbakkerijen.

De Broban Dolly wordt voornamelijk gebruikt in de bakkerswereld en is te huur bij HB voor langere of voor kortere termijn. Ook kunnen we bij een piekbehoefte extra kratten leveren uit onze voorraad.

Het verrijdbare onderstel is gemaakt van gegalvaniseerd kokerstaal. De Broban dolly is speciaal gemaakt voor de verwerking van Broban kratten met de afmeting 700 x 496 mm. Het onderstel is voorzien van 2 bok- en 2 zwenkwielen Ø 100 mm met streeploos rubber loopvlak en gegalvaniseerde gaffels.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Stabiel dankzij stapelbeugels

De dolly is voorzien van stapelbeugels aan de voor- en achterzijde. Hierdoor staan de Broban kratten stabiel op het onderstel en kunnen ze er niet vanaf schuiven. De dolly's kunnen bovendien eenvoudig op elkaar gestapeld worden. Uitsparingen op het onderstel voor de wielen zorgen voor een stabiele en veilige onderlinge stapeling van de onderstellen. Maximaal draagvermogen 250 kg.

Kenmerken dolly

Formaat

690 x 490 x 185 mm (l x b x h)

Gewicht

7,5 kg

Draagvermogen dynamisch

250 kg

Uitvoering

Verrijdbaar stalen onderstel met 2 bok- en 2 zwenkwielen Ø 100 mm met niet strepend rubber loopvlak en gegalvaniseerde gaffels. Wielen van Nylon of rubber.

Materiaal

Staal, gegalvaniseerd

 

Huren combinatie 

De Broban dolly kan in combinatie met de Broban kratten bij HB worden afgenomen. Op een Broban Dolly worden 25 Broban kratten gestapeld.  

Bekijk Broban kratten

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service