Rollende items

Rollende ladingdragers

Rollende ladingdragers huren

Ben je op zoek naar rollende ladingdragers? HB verhuurt rolcontainers, dolly's (ook broban), en rolly's. Deze items zijn voor zowel korte als lange termijn te huur. Ook kunnen we voorzien in piekbehoeftes, mocht dat nodig zijn. 

De dragers vormen een belangrijke schakel tussen de producent en de productstromen van en naar de retailers. Rollende dragers worden veelal gebruikt voor bevoorrading en opslag in de detailhandel. De vorm en verrijdbaarheid zijn praktisch voor het gebruik in een opslag- of koelruimte en plaatsing in een vrachtwagen.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Verschillende rollende ladingdragers

Rolcontainer

Omdat items verschillende afmetingen hebben, kunnen de producten zo efficiënt mogelijk vervoerd worden. Daarbij hebben de rolcontainers (60x80cm) zijpanelen aan de 80cm zijde. Deze zijpanelen worden eenvoudig opengeklapt of verwijderd zodat de goederen er gemakkelijk in en uit kunnen.

Rolly

De rolly (60x80cm) is qua afmetingen identiek aan de rolcontainer maar heeft geen zijpanelen. De rolly wordt voornamelijk gebruikt voor de display functie. Een rolly kan direct op de winkelvloer geplaatst worden om producten te promoten of in een presentatiestelling worden gereden. 

Dolly en broban dolly

De kleinere variant van de rolly is de dolly, met de afmetingen 60x40cm. De dolly wordt met name ingezet voor de display functie om producten te promoten. In de bakkerij/banket supply chain maakt men specifiek gebruik van de Broban dolly, waarmee banket en brood in Broban kratten verwerkt wordt.  

De rollende ladingdragers worden vervaardigd van gegalvaniseerd staal en van kunststof. Meer en meer worden de rollende ladingdragers van kunststof materialen vervaardigd en ingezet, met daaraan gekoppeld de low-noise wielen. 

Meer weten? Laat het ons weten, dan nemen wij de mogelijkheden met je door. 

Neem contact op

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925