E1 - E2 kratten huren

E1 - E2 kratten huren of laten reinigen/wassen via de HB krattenwasserij

 

E1 kratten - E2 kratten huren

Wilt u zelf niet investeren in emballage en heeft u extra E1 kratten of E2 kratten nodig? Voor uw wisselende behoeftes bij acties of bij tijdelijke opslag van producten kunt u bij HB terecht voor de huur van E1 kratten en E2 kratten. Wij geven de kratten die u nodig heeft gewassen uit. Daarbij kunt u aangeven op wat voor type pallet (kunststof H1 pallets) u de kratten wilt ontvangen. 

E Serie kratten
E1 krat rood (60x40x11cm)
E2 krat rood (60x40x20cm

 

 

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Transportbesparing  

Na jouw huurperiode kunt u de plastic E1 kratten of E2 kratten weer, na afstemming, inleveren bij de HB krattenwasserij. Daarbij kijken wij ook naar een mogelijke transportbesparing voor het inleveren van de E serie kratten. Omdat meerdere klanten gebruik maken van onze dienstverlening, kunnen wij het transport mogelijk optimaliseren. Wij houden de mogelijkheden hiervoor dagelijks in de gaten en bieden u dit zeker aan wanneer er zich een mogelijkheid voordoet.  

E1 kratten en E2 kratten reiniging

De E1 kratten en E2 kratten worden met name in de vleesindustrie gebruikt voor de verwerking van naakt vlees. De plastic kratten zijn hier geschikt voor vanwege het feit dat de kratten gesloten zijn en een gladde onderkant hebben. HB biedt de mogelijkheid aan om de kratten via de machinale krattenwasser bij de HB krattenwasserij te laten reinigen. Hierbij kan de keuze gemaakt worden voor de standaard reiniging of een specifieke reiniging, afhankelijk van uw wensen.  Als standaard ladingdrager onder de E1 kratten en E2 kratten werken wij met de kunststof H1 pallet (80x12cm). Heeft u een andere voorkeur dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk.

Lees meer over reiniging

Specificaties E1 kratten en E2 kratten.

Kratmateriaal: kunststof HDPE (cadmiumvrij), geschikt voor temperatuurbereik: -40 tm +60 graden.

Afmetingen E1 kratten en E2 kratten

  • E1 kratten 60 x 40 x 10cm - 25 ltr - 1,48-1,52 kg
  • E2 kratten 60 x 40 x 20cm - 40 ltr -1,96-2,02 kg

Wilt u E1 kratten of E2 kratten huren? Informeer dan naar de diverse mogelijkheden. We stemmen dit voor elke klant specifiek af. Naast het huren van de E serie kratten, kunt u ook de E serie kratten bij HB laten reinigen.

Neem contact op

Waarom HB-cRc

E1 kratten en E2 kratten bij HB

  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het
  • Snelle schakelen
  • Reinigen, opslag en verhuur
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing