CBL VERSFUST

Met meer dan 2 miljoen CBL Versfusten voorziet HB klanten op korte en op lange termijn in de huur van CBL Versfusten

Wij zijn al ruim 25 jaar actief met de registratie, beheer, opslag, verhuur en de reiniging/wassen van CBL kratten. Vanuit deze ervaring zorgen wij ervoor dat de emballageverwerking soepel verloopt. Hiermee kun je jezelf optimaal profileren naar je klanten en afnemers, met behoud van kwaliteit, regie en service.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Huurovereenkomsten

Een leverancier krijgt CBL FUST door een huurovereenkomst af te sluiten. Dit kan op basis van een zevenjarig Lange Termijn Huurcontract (LTH-contract) via PoolService met een vast huuraantal. Hierbij dien je het gehele huurbedrag vooraf te betalen en betaal je tevens jaarlijks een poolfee per krat per jaar.

CBL kratten huur op flexibele basis

Alternatief is dat je als leverancier huurt op flexibele basis rechtstreeks via HB, waarbij wij de beschikbaarheid van CBL kratten regelen op flexibele wijze qua aantal, type en benodigde periode. Ideaal als je werkt met jaarcontracten met klanten/afnemers. Door het onderbrengen van jouw CBL kratten stromen binnen het HB-netwerk aan Middelencentra kunt u rekenen op CBL fust vanuit zes Fustpunten in Nederland. Daarbij betaal je ook nog eens de huurkosten niet in zijn geheel vooraf, maar eenvoudig op weekbasis achteraf.

CBL Versfust afmetingen

Kratmateriaal: kunststof HDPE (cadmiumvrij), geschikt voor temperatuurbereik: -40 cm +60 graden

Afmetingen CBL VERSFUST

  • CBL 07    60 x 40 x 7,6 cm
  • CBL 08    30 x 40 x 7,6 cm
  • CBL 11    60 x 40 x 11,5 cm
  • CBL 15    30 x 40 x 15,3 cm
  • CBL 17   60 x 40 x 16,7 cm
  • CBL 23   60 x 40 x 23,0 cm
CBL kratten
CBL kratten

CBL Versfust POOL

Het CBL-Versfust is een Nederlandse standaard krattenpool die met CBL kratten efficiency mogelijk maakt in de supply-chain van supermarkten en leveranciers. Het CBL VERSFUST is juridisch eigendom van Stichting Versfust (SVF). SVF heeft in Nederland PoolService-Deventer aangewezen als poolregisseur, waarbij HB aangesloten is als een Logistieke dienstverlener. 

CBL kratten huren?

Neem contact op 

Reiniging/Wassen van CBL kratten

CBL kratten dienen met regelmaat gereinigd/gewassen te worden omdat de kratten door de gehele supply chain worden gebruikt. Dit betekent dat de krat onderweg van alles tegen kan komen, waardoor de hygiëne na gebruik ervan niet gewaarborgd is. HB verzorgt voor u de reiniging van de CBL kratten, zodat u deze weer in kunt zetten. HB heeft een “eigen” bestand van ruim 2 miljoen CBL kratten, waardoor ook alle typen aan CBL Versfusten direct 1 op 1 geruild (vuil voor gereinigd) kunnen worden via onze locaties.

Lees meer over reiniging

De reeks CBL Versfusten bestaat momenteel uit zes kratten en een deksel en is gemaakt van regranulaat, recyclebaar HDPE en kan onbeperkt worden hergebruikt. Het geheel is onderling stapelbaar, ook met de bestaande, blauwe veilingkratten. In het ontwerp is rekening gehouden met mechanische handlingssystemen, verwerking, brandveiligheid en productbescherming. 

Waarom HB-cRc

Wij regelen het.

  • Verhuur
  • Beheer
  • Reiniging/Wassen via elke HB locatie