Kunststof palletboxen

Innovatieve kunststof palletboxen 

Kunststof palletboxen worden in veel verschillende sectoren gebruikt voor uiteenlopende toepassingen. De palletboxen kunnen ook geleverd worden met deksels, zodat de boxen afgesloten kunnen worden. Een Kunststof palletbox kan worden gebruikt bij temperaturen gelegen tussen -40 C tot +60 C. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd voedselgeschikt materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor de voedingsmiddelenindustrie. De innovatieve palletboxen zijn een duurzame en hygiënische oplossing binnen elk productieproces, of het nu gaat om de verwerking van voedsel tot consumentenproducten of tot halffabricaten.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Geen grote investering nodig

Heb je tijdelijk of voor een langere periode kunststof palletboxen nodig? HB verhuurt diverse palletboxen. Ideaal om tijdelijk in je logistieke proces gebruik te maken van een externe voorraad zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Na de huurperiode breng je de palletboxen weer retour en stopt de huur ervan.

HB beschikt over een grote eigen pool aan palletboxen, waarin meerdere typen aan palletboxen aangeboden kunnen worden. Met onze palletboxen beschikt je over meer en voldoende opslagruimte.

HB palletboxen
HB Palletbox
Afmeting: 100x120x76cm

Palletboxen reinigen

Voor elke klant worden specifieke afspraken gemaakt rond verhuur. Daarnaast bieden wij ook de reiniging van deze emballage items aan. Op onze locatie in Utrecht reinigen we machinaal, op onze andere locaties reinigen we handmatig door middel van hoge druk.

Lees meer over reiniging

Wil je snel je logistieke capaciteit uitbreiden zonder grote investeringen? Wat je ook nodig hebt, wij regelen het voor je. Dankzij het grote aanbod van HB kun je eenvoudig de extra vraag binnen jouw bedrijf opvangen, zonder dat jij daarvoor logistieke middelen hoeft aan te schaffen.

Neem contact op

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service