Dolav bakken

De Dolav, een kwalitatieve en hoogwaardige palletbox

De Dolav is al ruim 40 jaar een begrip als het gaat om kwalitatief hoogwaardige palletboxen.  Wereldwijd zijn er vele Dolavs in gebruik binnen zeer uiteenlopende werkgebieden. De Dolav wordt uit één stuk geproduceerd. Daarom is de Dolav de meest hygiënische en sterke palletbox in de markt. Geen naden, kieren of verborgen ruimtes waar resten van producten of bacteriën zich kunnen verstoppen en geen losse onderdelen die kunnen afbreken. De producten van Dolav zijn uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik. 

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Duurzaam en hygiënisch 

Dolav bakken kunnen worden gebruikt bij temperaturen gelegen tussen -40 C tot +60 C. Ze zijn gemaakt van gecertificeerd voedselgeschikt materiaal dat speciaal ontwikkeld is voor de voedingsmiddelenindustrie. De innovatieve palletboxen zijn een duurzame en hygiënische oplossing binnen elk productieproces, of het nu gaat om de verwerking van voedsel tot consumentenproducten of tot halffabricaten.

Opslag losse ingrediënten

Dolavs zijn gemaakt van materiaal dat speciaal geschikt is voor contact met voedsel, of het nu gaat om productie, pekelbaden, rijpen, lageren of geconditioneerde opslag. Ze voldoen aan de strikte Europese eisen die hiervoor gelden. Dolavs worden ook zeer veel ingezet bij de opslag van losse ingrediënten. De palletboxen kunnen naar wens worden aangepast met vaste of verstelbare scheidingswanden zodat er kleinere compartimenten ontstaan waarin onder meer granen, kruiden, peulvruchten, noten en dergelijke apart kunnen worden opgeslagen.

Dolav palletbox vleesindustrie 

De Dolavs bestaan al tientallen jaren en worden ook ingezet in de vleesindustrie. Deze industrie stelt zeer zware eisen ten aanzien van de duurzaamheid van de palletboxen die worden ingezet in de productie, de koudeopslag en bij het transport van vlees. Dolavs zijn echte krachtpatsers die het intensieve gebruik tijdens alle fases van het productieproces met gemak doorstaan. Of het nu gaat om handling, reiniging en onderhoud: dit hygiënische product is de meest ideale oplossing voor elk proces.

Huren Dolav bakken 

Je kunt je Dolav bakken huren bij HB. Met elke klant maken wij specifieke afspraken. Naast de verhuur van de Dolav palletboxen kunnen wij ook de reiniging van deze items aanbieden. Bij de HB locatie te Utrecht beschikken wij over een machinale reiniging. Vanuit de overige HB locaties wordt een handmatige (hoge druk) reiniging aangeboden.

Dolav 100x120cm
Dolav
Afmeting: 100x120cmx74cm

 

Dolav 80x120cm
Dolav
Afmeting: 80cmx120cmx74cm

 

Meer weten over reiniging?

Reiniging bij HB

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing