Palletboxen

Kunststof palletboxen huren of reinigen? 

HB heeft nu enkele jaren palletboxen en dolav bakken in het assortiment en verzorgt onder andere boxen voor een grote zuivelproducent. Door emballage te huren in plaats van te kopen, bespaar je op aanschafkosten en weet je zeker dat je altijd genoeg emballage hebt. De boxen worden veel gebruikt voor de verwerking van grondstoffen in verschillende sectoren. Door de inzet van boxen wordt de opslag van grondstoffen geoptimaliseerd, waardoor er minder opslagruimte benodigd is. De boxen zijn er in verschillende afmetingen en types, de meest gebruikte zijn de 100cm x 120cm en de 80cm x 120cm variant.

Heeft u een speciale vraag?
Of wilt u meer over het verhuur van producten weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Reiniging op locatie Utrecht

We leveren en ontvangen de palletboxen op de HB-locatie in Utrecht. De gebruikte boxen worden geïnspecteerd alvorens deze gereinigd gaan worden via onze machinale boxenwasser. Na reiniging worden de items weer klaargezet voor transport naar een productielocatie. Wil je boxen huren via HB? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de diverse mogelijkheden van onze dienstverlening. We verhuren voor zowel de lange als korte termijn. 

Neem contact op

Reparatie 

Wanneer we tijdens de inspectie zien dat er schade is ontstaan aan palletboxen, dan houden wij deze apart. HB heeft voor de reparatie een specialistisch bedrijf geselecteerd om uiteindelijk (na reparatie) weer over de juiste kwaliteit te kunnen beschikken. De boxen worden ter plekke gerepareerd om transportkosten te voorkomen.  

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925