Blokpallets

HB heeft een eigen voorraad aan kunststof blokpallets.

HB heeft in het verhuur assortiment de kunststof blokpallets. De kunststof blok pallets zijn onder andere direct verkrijgbaar in de maten 80x120cm en 100x120cm. Deze varianten zijn geschikt voor gebruik met een pompwagen. De kunststof pallets zijn 4-weg pallets waardoor deze ook geschikt zijn het gebruik op rollerbanen. 

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Hygiëne pallets

Kunststof blokpallets worden ook wel hygiëne pallets genoemd, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De kunststof blokpallets worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie. Door de sterke constructie kunnen de kunststof blokpallets evenveel aan als normale houten pallets. De meest gebruikte kunststof pallets zijn CKW blokpallets.

Voordelen kunststof blokpallets

Een kunststof blokpallet is naadloos afgewerkt, aan zowel de binnen- als de buitenkant. Hierdoor is de pallet eenvoudig te reinigen en beschadigen uw dozen of producten niet. Daarnaast zijn de pallets belastbaar tot een statisch gewicht van maar liefst 5.000 kilogram en uitermate geschikt voor opslag in stellingen. Een hygiëne of kunststof pallet wordt gekenmerkt door:

  • Lange levensduur
  • Eenvoudige reiniging (via HB locaties)
  • Te gebruiken in tellingen en op rollerbanen
  • Te gebruiken voor de opslag van producten (dynamische opslag tot 1250 kg)
  • Te gebruiken bij temperaturen van -40 tot + 70 graden

 

CKW pallet poolsysteem

De kunststof CKW poolpallet circuleert in een zogenoemde 'wilde' pool. Dat wil zeggen dat elke gebruiker zijn eigen behoefte koopt of huurt bij een dienstverlener. De pool wordt echter niet beheerd door een poolbeheerder. Ruil en verrekening van de CKW kunststof blokpallets vindt plaats tussen de gebruikers onderling, zonder tussenkomst van een poolbeheerder. Voor het huren van kunststof blokpallets kunnen wij u van dienst zijn.

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing