Kunststof pallets

H1 pallets of blokpallets huren 

HB heeft een groot eigen bestand aan kunststof pallets. De H1 pallets en blokpallets kunt u via HB huren. Plastic pallets met de afmetingen 80x120cm en 100x120cm zijn altijd op voorraad en beschikbaar. HB heeft de mogelijkheid om u zowel voor de korte of als ook voor de langere termijn te voorzien van H1 pallets en kunststof blok pallets. Naast de verhuur van kunststof pallets hebben wij tevens de mogelijkheden om uw H1 pallets en blokpallets te reinigen via onze krattenwasserij.  

Wilt u H1 pallets of blokpallets huren? Wij hebben de H1 pallets (80x120cm), blokpallets, H3 pallets (100x120cm) en de CKW blokpallets (100x120cm) in het assortiment. Neem contact op voor meer informatie.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Plastic pallets of houten pallets? 

De plastic pallet en de houten pallet zijn in principe even sterk. De intensiteit van de transporten en het logistiek proces zijn belangrijke factoren in de keuze voor het type pallet. Houten pallets worden doorgaans het meest gebruikt. Hout is relatief goedkoop en een prima grondstof voor wat betreft recycling. Houten pallets worden vaak gebruikt in een open palletsysteem. In een gesloten palletsysteem is een kunststof exemplaar de meest geschikte soort. Er zijn verschillende internationaal opererende palletpool-systemen actief.

Kwaliteit kunststof pallet

Een kunststof pallet is verkrijgbaar in allerlei maten en van verschillende kwaliteit. Bij HB zijn alle pallets van de hoogste kwaliteit. Onze plastic pallets bestaan uit één geheel en is door middel van het spuitgietproces vervaardigd. Het ontbreken van losse verbindingen zorgt ervoor dat de pallet erg sterk is. Een kunststof pallet raakt bij normaal gebruik in principe niet beschadigd en zij veroorzaken haast nooit storingen in een logistiek proces. Dit komt omdat schroeven, splinters of gebroken planken ontbreken.

De kwaliteit van een de pallet hangt daarom voornamelijk af van de gebruikte grondstoffen, de dikte van de palletwanden en de gebruikte persdruk. Al deze elementen bepalen welke kwaliteit een kunststof pallet heeft. Deze kwaliteit bepaalt ook de draagkracht van een kunststof pallet. De kunststof pallets die HB verhuurt zijn ijzersterk en hebben een grote draagkracht.

Reparatie kunststof pallets

Een kapotte plastic pallet kan worden gerepareerd en/of in zijn geheel worden gerecycled. HB laat reparaties van kunststof pallets over aan specialisten. Na de reparatie kan de kunststof pallet weer voor 100% ingezet worden. Indien de pallet gerecycled moet worden, dan is de mogelijkheid aanwezig om er weer nieuwe kunststof pallets van te maken. Zo denken we ook aan het milieu. 

HB reinigt H1 pallets en kunststof blokpallets via onze krattenwasserij. 

Lees meer over reinigen 

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925