Europallets

Europallets voor lage tarieven op vaste of flexibele basis

Houten Europallets

Ladingdragers als europallets maken een belangrijk deel uit van uw logistieke activiteiten en dienen van een goede kwaliteit te zijn. Slechte ladingdragers kunnen zorgen voor schade aan uw producten. Het eindproduct moet perfect ter plaatste komen en daar speelt een ladingdrager een belangrijke rol in. Huur jouw europallets bij HB.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Europees standaard pallet

Houten europallets (80x120cm) zijn voor vele bedrijven de perfecte ladingdrager omdat de houten pallets binnen Europa de standaard pallet is. Belangrijk als u internationale klanten heeft. HB verhuurt houten pallets voor lange of voor korte termijn. HB voert operationele activiteiten uit en beheerst de fysieke emballagestromen. Voor beheer en beschikbaarheid, gebruiken we betrouwbare registratie op de fustdepots/servicepunten. Zo hoef jij als leverancier en fustgebruiker hoeft niet langer zelf te investeren.

Beheer pallets

De houten pallets worden ook door bedrijven zelf gekocht. Wanneer een bedrijf pallets koopt, is het van belang dat de registratie met de klanten goed verloopt. Zo kunnen er achteraf geen vervelende discussies ontstaan. Wil je zelf niet investeren in de pallets, of heb je te maken met een wisselende behoefte? Dan verhuurt HB de benodigde pallets uit eigen voorraad, tegen de laagste huurtarieven van Nederland. Huren bij HB kan op korte en op lange termijn. 

Reparatie 

HB repareert en sorteert houten europallets in de HB locatie te Zeewolde. Zo voorkomen we verspilling van emballage. Niet alleen goed voor het milieu,  maar ook goedkoper dan de aanschaf van nieuwe pallets.

Reparatie houten pallets
Spaar het milieu en laat
kapotte euro pallets repareren via HB

 

Pallets huren?

Neem contact op 

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service