Dusseldorfer pallets

Düsseldorfer pallets huren

Huur de Düsseldorfer pallets die je nodig hebt via HB. Wij verhuren displaypallets op zowel lange als op korte termijn voor de laagste huurtarieven van Nederland. Handig wanneer je zelf niet wil investeren in de aanschaf van pallets, of wanneer je te maken hebt met een piekbehoefte. 

dusseldorfer pallet
Düsseldorfer - display pallet
Afmeting: 60x80cm

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Gecombineerde pallet

De pallets zijn displaypallets gemaakt van een combinatie van hout, metaal en plastic. De pallets zijn van vier zijden op te tillen en hebben een afmeting van 60x80 cm. De combinatie van verschillend grondstoffen maakt dat de pallet extra sterk is.

Pallet in de winkel

De pallets worden met name gebruikt als displaypallets in winkels. Supermarktketens Aldi en Lidl zijn grootverbruiker, zij plaatsen de producten met pallet en al in de winkel. Een groot voordeel hiervan is de beperkte handling en de presentatie van het artikel in de winkel.  De Düsseldorf pallets worden per 2 pallets verwerkt op 1 europallet, zodat de pallets een stabiel zijn tijdens het transport en in het distributiecentrum.

Reparatie displaypallets

HB repareert en sorteert Düsseldorfer pallets op de HB locatie in Zeewolde. Door reparatie krijgen de pallets een tweede leven en voorkomen we verspilling van emballage. Bovendien is het hergebruiken van pallets goedkoper en goed voor het milieu.

Düsseldorfer pallets huren?

Neem contact op

Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing