Houten pallets

Houten pallets huren 

HB verhuurt niet alleen houten pallets en blokpallets, maar repareert ze ook op de locatie in Zeewolde. Door de pallets bij HB te huren, hoef je niet te investeren in emballage. HB zorgt voor de uitvoering van emballagestromen en de beheersing hiervan. Wil je zelf niet investeren in de aanschaf van houten pallets en heb je te maken met een wisselende behoefte aan houten pallets? HB heeft de mogelijkheden om je van de benodigde houten pallets te voorzien uit eigen voorraad. En dat voor de laagste huurtarieven van Nederland. Interesse? Neem contact met ons op.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Kwaliteitspallets 

Pallets maken een belangrijk deel uit van de logistieke activiteiten en dienen van een goede kwaliteit te zijn. Indien dat niet van toepassing is, kan dit voor schade aan de producten zorgen. Het eindproduct dient perfect te zijn en daar spelen de houten pallets een belangrijke rol in. 

HB repareert houten europallets, displaypallets en blokpallets. De standaard afmetingen: 

Reparatie houten pallets

HB repareert en sorteert pallets voor de poolprovider "LPR" op onze locatie in Zeewolde. Naast dat HB werkt voor deze poolprovider, repareren we ook houten europallets, houten blokpallets en display pallets (60x80cm). Door reparatie krijgen de pallets een tweede leven en voorkomen we verspilling. Naast dat het beter voor het milieu is, besparen we ook simpelweg geld. Het hergebruiken van houten pallets is goedkoper dan de aanschaf van nieuwe en/of de aanschaf van tweedehands pallets.

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925