Krattenwasserij voor CBL Versfust en overige plastic kratten

CBL Fust en plastic kratten reinigen/wassen

De krattenwasserij van HB is gespecialiseerd in het reinigen/wassen van plastic kratten. De CBL Versfust kratten, E1 kratten, E2 kratten, en ook de thuisbezorgkratten worden via de geautomatiseerde krattenwasser verwerkt. Broban kratten worden handmatig gereinigd. Wij reinigen/wassen jaarlijks miljoenen kratten op onze locaties in Amsterdam, Bleiswijk, Heerenveen, Holten, Tilburg en Utrecht.

Je kunt ook verschillende plastic kratten huren via HB.

Lees meer over verhuur

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Machinale reiniging/wassen van CBL Versfust kratten en plastic kratten

De machinale reiniging/wassen van de CBL FUST is gericht op de standaard afmetingen van 60x40 cm Verfust kratten met hoogte verschillend van 7, 8, 11, 15, 17 of 23cm. Voor afwijkende afmetingen van plastic kratten stemt HB de reiniging met de klant specifiek af. HB heeft voor elk type krat via de krattenwasserij een klantgerichte oplossing. 

De retourstromen van het vervuilde CBL kratten komt met name vanuit het supermarktcircuit in Nederland. De CBL kratten zijn de standaard plastic kratten binnen het retail kanaal in Nederland. Naast de CBL Versfust worden vele typen plastic kratten verwerkt via de krattenwasser van HB. Vie onze krattenwasserij worden ook E1 kratten, E2 kratten en thuisbezorgkratten verwerkt. De E1 kratten en E2 kratten vinden hun weg veelal in B2B kanalen, waarbij met name de vleesindustrie gebruikt maakt met de E serie kratten. HB reinigt tevens thuisbezorgkratten van diverse retailers via onze locatie te Utrecht. Voor de thuisbezorgkratten heeft HB een specifieke krattenwasser met een speciale drooginstallatie ontwikkeld en aangeschaft.

ISO-certificatie

Alle plastic kratten worden na aankomst vrijwel direct gesorteerd. Dat gaat natuurlijk op soort, maar er wordt ook gekeken of kratten geen zware beschadigingen hebben of extreem verontreinigd zijn. Het reinigen/wassen van de CBL kratten en overige plastic kratten gebeurt via de speciale krattenwasser. Met hoge temperaturen en hoge druk worden de kratten grondig schoongemaakt en worden zoveel mogelijk labels die er nog aan zitten verwijderd. Er is een tevens nacontrole, want het reinigen/wassen van de CBL fusten en plastic kratten gebeurt volgens strenge hygiëneregels. HB is ISO gecertificeerd (ISO 22.000 – NEN en ISO 9.001), zodat alle processen gewaarborgd zijn. De genoemde certificering is het hoogst haalbare certificaat voor onze dienstverlening.

CBL Verfust kratten en plastic kratten vinden hun weg via de krattenwasser van HB.

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925