Kunststof pallets reinigen

Machinale reiniging van kunststof pallets

De HB-locatie in Utrecht beschikt over de machinale reiniging voor kunststof pallets, palletboxen, en dolav bakken. De machine die duizenden items per jaar verwerkt, hebben we zelf ontworpen en laten maken vanwege de enorme vraag naar reiniging. De machine reinigt niet alleen, maar stapelt ook automatisch tot een hoogte van 15 kunststof pallets en een 3-tal palletboxen. De items worden handmatig ingevoerd, zodat we alle items specifiek kunnen inspecteren. Indien de items niet voldoen aan de kwaliteitseisen worden deze apart gehouden voor reparatie. Indien reparatie niet meer mogelijk is dan worden deze aangeboden om te recyclen. Zo denkt HB ook mee aan het milieu.  

Kunststof pallet reiniging HB Utrecht

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Hygiëne pallets

Kunststof pallets staan ook wel bekend als hygiëne pallets, omdat ze goed te reinigen zijn. De kunststof pallets worden voornamelijk gebruikt in de voedselindustrie. HB heeft een eigen bestand aan kunststof pallets die we inzetten voor klanten. Wij zorgen ervoor dat de pallets in de juiste kwaliteit aangeleverd worden en verwachten ze ook in dezelfde staat terug. Wanneer dit niet het geval is, nemen we contact op met de klant. Bij de HB locaties in Amsterdam en Bleiswijk reinigen we de kunststof pallets handmatig, op alle andere locaties doen we dit machinaal.

Wil je eventueel meer weten over de huur van kunststof pallets?

Lees meer over verhuur

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925