Kunststof palletboxen reinigen

Eigen palletboxen machine

HB heeft zijn eigen palletboxen machine voor de reiniging van palletboxen, dolav bakken en kunststof pallets ontworpen. Via de palletboxen machine (HB locatie Utrecht) worden duizenden items per jaar verwerkt. Er werd besloten een eigen palletboxen machine aan te schaffen door de enorme vraag naar reiniging van palletboxen, dolav bakken en kunststof pallets. De machine reinigt de items grondig en kan automatisch stapelen tot een hoogte van 3 kunststof palletboxen en 15 kunststof pallets.

Heeft u een speciale vraag?
Of wilt u meer over het verhuur van producten weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Locatie Utrecht

Vanuit onze HB locatie te Utrecht de kunnen wij onze klanten van dienst zijn met de machinale reiniging van de palletboxen. De palletboxen worden handmatig ingevoerd, zodat een inspectie van de items direct aan de orde is. Kapotte items, en of te repareren palletboxen worden direct apart gehouden voor de mogelijke reparatie ervan. HB heeft een eigen bestand aan kunststof palletboxen, welke worden ingezet van en naar klanten. HB zorgt voor kwaliteit palletboxen en we verwachten ze dan ook in dezelfde kwaliteit weer retour.

Huren palletboxen

Naast de reiniging van de palletboxen heeft u de mogelijkheid om palletboxen, dolav bakken en kunststof pallets in te huren voor een korte en/of langere periode. HB beschikt over eigen palletboxen en enkele typen van de dolav bakken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor verhuur?

Lees meer over verhuur 

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925