Klantspecifieke kratten reinigen

Machinale of handmatige reiniging

Zijn er eigen specifieke kratten om te laten reinigen en is daar geen tijd of geen mogelijkheid voor? Wij kijken samen met onze klanten naar de mogelijkheden die er zijn voor een machinale en/of handmatige reiniging van jouw kratten. Voor de verwerking van specifieke kratten stemmen wij eerst met de klant de afmetingen van de kratten af en wordt alle benodigde informatie verzameld en met elkaar gedeeld. Op basis van de gegevens, en een proefreiniging, is te bepalen of plastic kratten machinaal en/of handmatig verwerkt kunnen worden en tevens welk tarief daarvoor van toepassing zal zijn. 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Proefreiniging

Bij niet gekende kratten wordt er een proefreiniging georganiseerd. Na de proefreiniging worden de resultaten met elkaar gedeeld per telefoon en/of email. Zo weet je precies waar je aan toe bent op het gebied van reinheid, het tarief en welke reiniging (machinaal en/of handmatig) er van toepassing is. Daarnaast bepalen we ook de HB locatie waar we het beste de kratten kunnen reinigen. Wanneer je akkoord gaat, worden er verdere afspraken gemaakt voor de aanlevering en ophaling van de te reinigen kratten.

Naast de reiniging en transport voor kratten, kunnen we ook voorzien in de verhuur van specifieke kratten. 

Broban kratten reiniging voor bakkers en banketbakkerijen

Voor bakkers en banketbakkerijen reinigen wij de brood en banket kratten. De Broban kratten worden via een handmatige reiniging verwerkt voor het beste resultaat. Een bakker en/of banketbakker wil schone Broban kratten gebruiken voor producten. Alleen laat niet iedere speler in de markt de kratten reinigen.

HB biedt de reiniging van de Broban kratten aan op basis van een handmatige reiniging, waarbij de kratten met een hoge druk reiniging schoon worden gespoten. De handmatige verwerking van elk krat is de beste manier om de vaak zeer vervuilde broban kratten schoon te krijgen. Door middel van een natuurlijke droging zijn de kratten weer perfect in te zetten naar uw afnemers. Tijdens de handmatige reiniging wordt tevens de gehele krat gecontroleerd op reinheid en functionaliteit, zodat uiteindelijk een keurig gereinigde krat voor de klant klaarstaat. 

Lees meer over verhuur

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925