Kaasplanken reinigen

Kaasplankenwasser 

Kaasplanken reinigen bij locatie HB in Utrecht

HB heeft een eigen kaasplankenwasser ontwikkeld en laten produceren om kaasplanken te reinigen via onze locatie te Utrecht. De compacte machine te Utrecht is speciaal ontwikkeld om als stand-alone machine gemakkelijk te kunnen verplaatsen. 

Kaasplanken reiniging - transport

 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Werkwijze kaasplankenwasser

De houten kaasplanken worden in verticale positie tweezijdig mechanisch gereinigd middels ronddraaiende schurende borstels.Door het middelpunt van de borstels wordt beperkt warm water toegevoerd. Er mag niet teveel water worden gebruikt om tot de juiste kwaliteit te komen. Dit water wordt vanuit een geïntegreerde, met verwarmingselementen verwarmde, waterbak rondgepompt en verdeeld. De kaasplanken worden door gedreven rollen automatisch door de machine gevoerd naar het eindpunt. Het is mogelijk de planken een heen- en weer gaande beweging te laten maken i.p.v. ze in een beweging door de machine te voeren.

Het voordeel van de HB kaasplankenwasser is dat de planken op een juiste wijze gereinigd worden, en direct via een geleide baan afgevoerd worden voor de verwerking in de kaasracks.  

Kaasplanken reinigen? Neem contact met ons op! 

Contact

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925