E1 kratten of E2 kratten reinigen ?

E1 kratten en E2 kratten via de krattenwasser

De E serie kratten zijn specifieke plastic kratten die met name door vleesproducenten worden ingezet. Voor de reiniging van E1 en E2 kratten kunt u terecht bij de HB krattenwasserij. Dagelijks komen er E1 kratten en E2 kratten binnen bij HB, welke vuil op kunststof pallets door onze klanten worden ingeleverd. In, op en aan deze plastic kratten zitten vaak stickers en vleesresten zoals grove stukjes vlees en vleeseiwitten. Ook treffen we achtergebleven bloed en/of bloedresten aan in de E Serie kratten. Dit alles zorgt ervoor dat de E1 kratten en de E2 kratten moeilijk te reinigen zijn. De HB krattenwasserij besteed alle aandacht om de E1 kratten en E2 kratten weer optimaal in te kunnen zetten. 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Krattenwasser voor E1 kratten en E2 kratten 

De reiniging van E1 kratten en E2 kratten is zeer specifiek te noemen, waarbij binnen HB de keuze gemaakt kan worden voor de standaardreiniging en tevens de optie om deze stickervrij af te nemen via onze krattenwasserij. De E1 kratten en E2 kratten worden na de machinale reiniging via de krattenwasser ook manueel gecontroleerd alvorens deze weer naar de klant gaan. Deze extra controle (reinheid en functionaliteit) zorgt ervoor dat we zeker weten dat de kratten weer in goede staat uitgeleverd gaan worden.

Vleeskratten zijn gestandaardiseerde kratten voor de vleesverwerkende industrie, ook wel  pool "E" kratten genoemd en zijn te gebruiken tussen temperaturen van -30ºC tot +60ºC. Standaard vleeskratten voldoen aan de meest recente EHI en DIN 55 423 normen en hebben een gladde bodem waardoor ze goed te gebruiken zijn in rollerbanen. De vleesbakken zijn eenvoudig te stapelen doordat de bovenrand geleidend werkt.

Huren E-serie kratten

HB heeft eigen bestand aan E1 kratten en E2 kratten, waardoor deze E serie kratten direct 1 op 1 geruild (vuil voor gereinigd) kunnen worden via onze locaties. Ook kunnen de E1 kratten en E2 kratten via HB gehuurd worden, zodat u geen investeringen hoeft te doen. Naast de E1 kratten en E2 kratten verhuren wij ook H1 kunststof pallets en kunststof blokpallets, de meest gebruikte kunststof pallets voor de verwerking van de E1 kratten en E2 kratten. 

Lees meer over verhuur 

Contact

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925