Privacyverklaring

Privacyverklaring

Hier lees je de privacyverklaring van HABÉ. Wij verwerken persoonsgegevens, bijvoorbeeld wanneer jij ons contactformulier invult. Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Verwerking van persoonsgegevens

De volgende persoonsgegevens worden bij het invullen van het contactformulier verwerkt:

  • Naam
  • Man/vrouw
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Telefoonnummer
  • Fax

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens via het contactformulier op onze website. Op deze manier kunnen we contact met je opnemen om je zo goed mogelijk te helpen. We kunnen contact met je opnemen per e-mail, per post of we kunnen je bellen. Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij hiervoor toestemming geeft.

Hoe lang bewaart HABÉ mijn persoonsgegevens?

HABÉ bewaart je persoonsgegevens in het klantenbestand. De gegevens worden niet langer gebruikt en bewaard, dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Je gegevens kunnen tevens worden bewaard indien er geen overeenkomst met je tot stand komt.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen voor bijvoorbeeld een offerte. Hiervoor gebruiken wij jouw e-mailadres en/of telefoonnummer. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Deze informatie wordt bewaard zodat wij zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Cookies

Onze website maakt gebruik van verschillende cookies. Een cookie is een tekstbestandje die op je computer wordt geplaatst. Onze website maakt gebruik van functionele cookies en van analytische cookies.

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt en bevatten geen persoonsgegevens. Deze cookies worden standaard geplaatst als je onze website bezoekt.

Analytische cookies

Wij gebruiken Google Analytics zodat we je een optimale gebruikerservaring kunnen bieden. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, zodat we deze kunnen verbeteren. Persoonsgegevens, zoals je IP-adres, worden geanonimiseerd opgeslagen en zijn dus nooit naar jou terug te leiden. Deze cookies worden ook standaard geplaatst als je onze website bezoekt.

Andere partijen

Wij geven jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst of als de wet dat voorschrijft.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Het is dus belangrijk dat je kijkt naar de datum en of er nieuwe versies zijn.

Beveiliging

Tegen misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste, openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan nemen wij passende maatregelen. Wij hebben een SSL-Certificaat om te waarborgen dat jouw persoonsgegevens beveiligd worden. Als je vermoedt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen bestaan van misbruik of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wij nemen de bescherming van je persoonsgegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste, openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Jij hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijderen kan je sturen naar: informatie@hb-crc.com en dan zullen wij je verzoek zo snel mogelijk verwerken.

Als je een klacht wilt indienen dan gaat dat via Autoriteit Persoonsgegevens.

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?
Waarom HB-cRc

Wij stappen met het goede been uit bed.

  • Wij zeggen geen nee.
  • Wat uw vraag ook is, wij regelen het.
  • Exorbitant snelle service
Tekst

Zo werken wij

Groot, klein, veel, weinig, wij regelen het!

Wij gaan door. Hoe dan ook. Een onmogelijke uitdaging verdient het om een schitterende oplossing te ontmoeten.

Lees meer

Achtergrond tekst
Altijd een oplossing

Meer weten of een offerte aanvragen?

Wil je meer informatie over verhuur bij HB-cRc of een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Stuur een e-mail      Of bel (06) 113 45 925