CBL kratten beheer in goede handen bij HB

CBL kratten beheer is onze core business  

CBL Versfust 

HB verzorgt uw CBL Versfust beheer en de logistiek er omheen. Dit betekent dat wij voor u het beheer, het transport, de reiniging, en een goede registratie gaan zorgen. Dit doen we al jarenlang. Zo kunt u zich richten op uw core business. 

Heeft u een speciale vraag?
Of wil je meer over de verhuur van emballage items weten?

Analyse van de CBL kratten (logistiek)

Voor we uw CBL kratten en overige emballage gaan beheren, doen we samen met u een analyse voor alle gewenste emballage stromen. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de omvang van de emballagestromen. Daarin maken wij het onderscheid tussen uw CBL kratten verwerking naar alle aangesloten retailers binnen de CBL Versfust Pool en uw overige emballage stromen naar uw B2B klanten. 

Activiteiten CBL Versfust naar de Nederlandse Retail

Onze activiteit in het retail kanaal betekent het opvolgen van uw CBL Versfust tegoeden bij de aangesloten retailer(s) in de Nederlandse markt en zorgen dat uw uitstaande voorraad zo laag mogelijk is en blijft. Daardoor is de fysieke beschikbaarheid voor uw zelf zo hoog mogelijk en voorkomen we eventuele extra inhuur van CBL fusten.

Zodra er voorraad aan CBL kratten beschikbaar is wordt deze afgeroepen en kan deze direct worden afgevoerd naar een HB locatie, en staat de voorraad vervolgens direct op uw HB account. In ons registratie systeem worden alle transacties verwerkt en zijn ze Real Time te bekijken. Indien gewenst verzorgt HB het transport van de CBL fusten en is het voor ons ook mogelijk om uw eigen transporteur of transportafdeling aan te sturen de verwerking van de CBL kratten. Wij vinden het belangrijk om hier flexibel mee om te gaan, zodat de transportritten zo optimaal mogelijk verlopen. 

Activiteiten B2B

B2B accounts hebben geen directe link richting een poolbeheerder, zoals dat wel het geval is bij retail accounts. Het is verstandig om vanuit uw eigen organisatie contact te hebben en te houden met uw B2B-klanten rond de emballage saldo's. HB kan in dit geval fungeren als "stok" achter de deur naar uw eigen emballage verantwoordelijke, zodat de aandacht gevestigd blijft op uw emballage standen. Wij houden hierdoor de aandacht op de saldo's en kijken met u mee en geven tips om de opvolging up-to-date te houden. Zo kunt u uw aandacht houden op uw core business. Ook hier geldt weer dat HB de mogelijkheid heeft om het transport uit te voeren en/of uw transporteur of uw eigen transportafdeling aan te sturen. 

Samenwerking tussen HB klanten

Het kan voorkomen dat uw B2B klanten ook HB klanten zijn. Dan kunnen er via administratieve overboekingen saldo’s overgeheveld worden van bijvoorbeeld CBL kratten, H1 pallets en pool pallets (CHEP-IPP). Hiermee worden transportkilometers bespaart en zoals u ongetwijfeld weet bepalen die kosten een groot deel van de totale logistieke kosten. Indien dit niet van toepassing is, dan zal de emballage retour geleverd en/of opgehaald moeten worden en naar een HB locatie gebracht moeten worden.

Team HB

Milo Felida is verantwoordelijk voor het tijdig bestellen en het leveren van gereinigde CBL kratten en eventuele andere emballage items welke in het assortiment zitten van de HB klant. Milo is per 1 januari 2017 in dienst bij HB en is overgekomen van Pool Service waar hij zich bezig heeft gehouden met het beheer van de CBL Versfusten pool bij de retailers in Nederland. Binnen HB werkt Milo nauw samen met de HB locatiemanagers en de buitendienst verantwoordelijken om zo te komen tot een optimaal beheer voor onze klanten.

Heeft u interesse om het CBL kratten en/of emballagebeheer uit te besteden? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bekijk de rest van het team

 

Waarom HB-cRc

Wij beheren uw CBL kratten emballage.

  • Gratis analyse van uw CBL kratten stromen en eventueel overige emballage items.
  • Voorraadbeheer CBL kratten inclusief een goede registratie. 
  • CBL kratten huur mogelijk.