Business to Business: HABÉ is er voor "Uw Organisatie"

  

 

HABÉ: de logistieke specialist in emballageverwerking

Dat kan zijn "100%-dedicated", waarbij U de regisseur bent en wij de "operationeel uitvoerende", of waarbij U als opdrachtgever aangeeft dat het uitvoeren van emballage-activiteiten voor derden is toegestaan.

Indien HABÉ voor meerdere opdrachtgevers emballage-activiteiten onder 1 dak uitvoert, biedt dat schaalvoordelen (wat mechanisatie nog gemakkelijker maakt) en kostenvoordelen (delen van de vaste kosten, verlaging van de variabele kosten).

Bij samenvoeging van emballage-retourstromen heeft U dan ook de keuze; Verlaging van de integrale verwerkingskosten OF handhaving van de ABC-berekende verwerkingskosten waarbij daarnaast met een vergoedingsfee gewerkt wordt voor elke item dat door HABÉ voor derden inpandig wordt verwerkt.

 

 

 

CBL-kratten: wie wat waar...

Het CBL-Versfust is een Nederlandse standaad krattenpool die efficiency mogelijk maakt in de supply-chain van supermarkten en leveranciers. Het CBL-fust is juridisch eigendom van Stichting Versfust (SVF). SVF heeft in Nederland PoolService-Deventer aangewezen als poolregisseur, waarbij HABÉ aangesloten is ale een Logistieke dienstverlener. Een leverancier verkrijgt CBL-kratten door een huurovereenkomst af te sluiten. Dit kan op basis van een 7 jarig Lange Termijn Huurcontract (LTH-contract) via PoolService met een vast huuraantal. Hierbij dient U het gehele huurbedrag vooraf te betalen en betaald u tevens jaarlijks een poolfee per krat per jaar.

Alternatief is dat U als leverancier huurt op flexibele basis rechtstreeks via HABÉ, waarbij wij de beschikbaarheid van het CBL-Versfust regelen op flexibele wijze qua aantal, type en benodigde periode. Ideaal als U werkt met jaarcontracten met klanten/afnemers. Door het onderbrengen van uw CBL-fuststroom binnen het HABÉ-netwerk van Middelencentra kan uw organisatie rekenen op realisatie van een beheerst uitgevoerd operationeel verwerkingsproces en is het CBL-fust beschikbaar vanuit zes Fustpunten in Nederland. Daarbij betaald U ook nog eens de huurkosten niet in zijn geheel vooraf, maar eenvoudig op weekbasis achteraf.

Speciaal voor:     Producenten-Leveranciers    en    Retailorganisaties-Groothandel


HABÉ-medewerkers zijn al ruim 25 jaar actief met de registratie, beheer, opslag, reiniging en verhuur van het CBL-Versfust. Onze ervaring delen wij met U zodat de emballageverwerking soepel verloopt. Hiermee kunt U zich optimaal profileren naar uw klanten en afnemers, met behoud van kwaliteit, regie en service.

Doe met ons mee !

Neem vrijblijvend contact op met HABÉ