HABÉ Fustpunt : tellen/sorteren, reiniging, huur & meer... 

uw emballage-intermediair vanuit 6 service-centres in NL

E1 / E2 versfust E-performance

CBL-versfust

EPS-versfust

Broban-kratten

    

 

 

 

 

 

Dolav-bakken / palletboxen

kunststof pallets

 dolly / rolly

via HABÉ = Oké

 

Samenwerken in de keten en daarmee emballagekosten beperken

      ook wel duurzame circulaire-retourlogistiek genaamd.

               HABÉ staat klaar voor uw organisatie: Samen werkt !

 

Bel ons: +31(0)570-564222 of email: info@HB-cRc.com

 

           

 


 

HABÉ: Emballage-verwerking Nederland 

Wij richten ons volledig op de emballage-retourstromen die vrijkomen vanuit fabrikant, horeca, groothandel en retailorganisaties. Emballage ook wel RTI genoemd staat voor ‘Returnable/Reusable Transport Items’.

HABÉ zorgt hierbij voor het op betrouwbare en valide wijze verwerken van de emballage tegen zo laag mogelijke kosten. We bekommeren ons hiermee om de “achterzijde” van de supply-chain van retailwinkelketens, fabrikanten, horeca en groothandel. 

 

Het netwerk van zes middelencentra in Nederland voert emballage-activiteiten uit t.b.v. retailorganisaties en leveranciers. Locaties zijn in Amsterdam, Bleiswijk, Heerenveen, Holten, TilburgUtrecht

HABÉ verzorgt hierbij de telling, registratie, sortering, reiniging, opslag en uitgifte van emballage t.b.v. retailorganisatie, leverancier en poolproviders. Zie ook: middelencentrum.

 


 

 Een "Win-Win"-situatie voor consument, producent en retailorganisatie

Inzicht in uw eigen supply-chain zal duidelijk maken of ook uw organisatie kosten kan besparen door de emballage-stromen te elimineren of de bestaande RTI-retourstromen meer optimaal te verwerken. Wij zijn er op ingesteld om de RTI-data te verzamelen, te analyseren, door te rekenen en te rapporteren wat concreet voor uw organisatie of achterban de mogelijkheden zijn m.b.t. optimalisatie van de retourstroom. Resultaat: lagere kosten, minder risico, minder kopzorgen. Dit alles conform ISO-kwaliteitsregels (9001) en HACCP-richtlijn (22000)

Deze homesite geeft U informatie over meermalig te gebruiken emballage en de retourstroom-activiteiten. Hiermee zult U merken dat het besparen op RTI-retourkosten niet alleen goed is voor uw bedrijfsresultaat, maar ook leuk voor de medewerkers actief met retouren. Immers het op transparante wijze elimineren, samenvoegen of mechanisch verwerken van retourstromen, zorgt voor netheid en ruimte.

 

 

info@HB-cRc.com

HABE telefoon: +31(0)570-564222